ОШ "ВУК КАРАЏИЋ" - Ресавица
Није знање,знање знати,већ је знање знање дати!!!
Фестивал науке 6.0 Београд 2012

Датум: 06. Decembar 2012 21:58 Категорија: Новости


Фестивал науке 2012

                У организацији СО Деспотовац, 29. Новембра 2012. године, група ученика и наставници Сања Бакић и Драган Николић, посетили су шести по реду Фестивал науке у Београду, под називом „Нема теорије“.
                Поставке овогодишњег фестивала смештене су  на четири ликације у Београду, на простору бившег КЛУЗ-а, галерији СКЦ-а, галерији НБС и у просторијама Театра „Бојан Ступица“.
                Научници кажу да се најефикасније учи увиђањем, зато су се организатори фестивала побринули да кроз паметно-забавни програм посетиоци увиде неодољивост науке, која је представљена лака као игра, лепа као уметност, узбудљива као експеримент и забавна као шуо.
                Путем многобројних интерактивних радионица, поставки, изложби, филмских пројекција, дебата, ученици наше школе имали су прилику да се упознају са најновијим открићима из више научних области, да преко многобројних интерактивних експеримената, своја теоретска знања испробају и потврде у пракси.
                Атмосфера на фестивалу, амбијент, демонстратори који су у већини вршњаци наших ученика, су учинили да наука постане друштвенија него икад, а да  наши ученици са нестрпљењем исчекују следећи фестивал.
 
®

Више фотографија у галерији!